Qui som?

Un petit resum de la nostra història i els nostres valors

 

Des de la seva creació l’any 1974, Grues MIC ha estat sempre dedicada al servei de l’automoció tant en l’activitat d’assistència en carretera com en la gestió de vehicles fora d’ús (VFU) i venda de recanvis d’ocasió.

 

Continuant amb la nostra vocació de servei, l’any 2006 iniciem l’activitat de lloguer de plataformes elevadores de totes les mides i models.

L’ampli catàleg de maquinària, fa que sempre trobem el model més adequat per a qualsevol necessitat d’elevació.

El nostre compromís: atenció personalitzada per a cada client per trobar les millors solucions.

 

Des d’aquí agraïm a tots els nostres clients la seva fidelitat desitjant que amb la nostra vocació de servei i qualitat continuem sent mereixedors de la seva confiança.

Missió

El nostre objectiu principal és garantir el millor servei a les empreses i clients per aportar el nostre granet de sorra i així col·laborar en la millora del nostre entorn.

Valors

Professionalitat

Transparència

Excel·lència

Sostenibilitat

 

La nostra història

1974 - M.I.C

L’any 1974 el Sr Josep Massanas Llenas va decidir emprendre conjuntament amb els germans Josep i Jaume Casadellà per iniciar l’activitat de desballestament de vehicles, venda de recanvis d’ocasió així com també el comerç de maquinària agrícola.

Així doncs, les inicials de M.I.C provenen de Massanas i Casadellà.

L’empresa estava situada al carrer Terme de Palafrugell.

 

1981 - Assistència en carretera

En el moment en que el Sr Josep Massanas va passar a ser propietari únic de la societat, es comença un nou negoci dedicat al servei de grua i assistència en carretera.

Amb la inclusió d’aquest servei a les pòlisses d’assegurançes dels vehicles, aquesta activitat va crèixer exponencialment.

1991 - Relleu gerència

L’estiu de l’any 1991 i degut a la pre-jubilació del Sr Josep Massanas, la familia decideix que el seu gendre Xavier Martí es faci càrrec del negoci.

2005 - Noves instal·lacions

Degut al creixement de l’empresa i la necessitat d’adaptar-se a les noves normatives medi-ambientals, l’11 de Novembre de l’any 2005 es concreta el trasllat a les noves instal·lacions situades al carrer del Suro de Palafrugell.

 

2006 - Lloguers i serveis

Continuant amb la vocació de servei, l’any 2006 es comença una nova àrea de negoci dedicada al lloguer i transport de plataformes elevadores.

 

Actualment